Mikä on anti-perspirant deodorantti?

Anti-perspirant deodorantit ovat tehokkaita tuotteita, jotka taistelevat hikeä vastaan, jotta sinulla olisi kuiva ja raikas olo koko päivän. Anti-perspirantti estää hikoilun ja deoderantti estää hien hajun muodostumista. Anti-perspirant deoderantit ovat toisinsanoin kehittyneempiä koska nämä tekevät molempia! Soft & Gentle tuotteet on kehitelty, jotta sinulla olisi mahdollisimman raikas ja suojattu olo, jopa 48 tunnin ajan.

Soft & Gentle “dödöissä” on käytetty ns. The Body Responsive™ -teknologiaa, joka on kliinisesti todistettu antavan 48 tunnin suojan hikoilua vastaan. Aktiivinen ainesosa aktivoituu havaitessaan kosteutta iholla, joten suojaustaso on korkeimmillaan silloin, kun sitä eniten tarvitset. Soft & Gentle anti-perspirant deodorantit sisältävät myös soijapapua, joka rauhoittaa ja kosteuttaa kainalon ihoa, jotta ihosi tuntuisi pehmeältä ja suojatulta.

Kaikki Soft and Gentle tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja sopivat herkällekin iholle. Soft & Gentle anti-perspirant deodorantit eivät jätä keltaisia tai valkoisia tahroja vaatteisiin. Löydä om lempituoksusi Soft & Gentelin laajasta tuoksuvalikoimasta. Soft & Gentle dödöistä löydät myös alumiinittomat versiot. Tilaa, kokeile ja ihastu!

Näytetään kaikki 10 tulosta